Winkelwagen 0 Producten / € 0,00
  • Banner

Ruilen/Retourneren

Wij begrijpen het als je producten wilt ruilen of je bestelling volledig wil retourneren. Daarom geldt voor alle* artikelen in de webshop: Niet goed = geld terug. *met uitzondering van artikelen met 60 % of 70 % korting. De meeste producten kun je gewoon gratis retour sturen binnen Nederland. Het terugsturen van afgeprijsde artikelen is voor eigen rekening. Uiteraad ontvang je daarna wel gewoon je geld terug. 
 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Als een artikel niet aan je verwachtingen voldoet mag dit zonder opgaaf van reden binnen 14 werkdagen geruild of geretourneerd worden. Na ontvangst van je retour ontvang je het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen retour. Gebruik hiervoor het bijgesloten ruil-/retourformulier. Wenst u een ander artikel of een andere maat te ontvangen, stuur ons dan een bericht zodat wij dat artikel alvast voor u kunnen reserveren. (info@LuQi.nl). U kunt het nieuwe artikel natuurlijk ook alvast bestellen en ervoor kiezen om voor uw retour geld terug te ontvangen.
 

Welk retouradres moet ik gebruiken? (voor Post.nl)


www.LuQi.nl
Stepekolk-oost 37
5706 LA  Helmond
The Netherlands

 

Voorwaarden voor retouren

Te ruilen of retour gezonden artikelen dienen binnen 14 dagen na verzending vanuit LuQi.nl weer in ons bezit te zijn met bijgevoegd ruil-/retourformulier.
Ruilen/retourneren is niet mogelijk indien:

  • artikelen waarvan de kaartjes verwijderd zijn of verwijderd zijn geweest. Artikelen zonder aangehechte tags worden niet geaccepteerd
  • kleding gedragen en/of gewassen is
  • je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen
  • je de gebruiksaanwijzing en /of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd
  • Het artikel later dan 17 dagen na het plaatsen van de bestelling retour is ontvangen.
  • Niet goed = geld retour, (m.u.v. artikelen met 60 % of meer korting)

Niet of onvoldoende gefrankeerde pakketjes worden niet geaccepteerd. De kleding dient in originele verpakking met aangehechte kaartjes geretourneerd te worden. Wij behouden ons anders het recht voor om de retour niet te accepteren.